Köpvillkor

Företagsinformation

Squint AB:s organisationsnummer: 559219-9631, med adress Södra Torlandsgatan 22B, 831 47 Östersund

Köp

Beställare och Squint ingår avtal först när beställningen bekräftats genom en e-postad orderbekräftelse från Squint. Enligt gällande lagstiftning måste du vara 18 år, eller med föräldrars tillstånd från 16 år, för att handla över Internet. Samtliga priser i svenska kronor (SEK) inklusive moms. För privatkonsumenter gäller Konsumentköplagen samt Distans- och hemförsäljningslagen.

Betalning

I samarbete med Klarna erbjuder vi betalning via Klarna Checkout. Klarna erbjuder betalning med kort, via direktbetalning eller mot faktura. Mer information på www.klarna.se

Frakt

Fraktkostnaden är 29 kr per order.

Leverans

Squint har en beställningsbrytpunkt varje måndag kl. 07.00. Beställningar inkomna innan denna tidpunkt skickas från tryckeriet senast efterföljande fredag med Posten. Posten har normal leveranstid inom Sverige 1-3 vardagar. Undantag kan förekomma vissa speciella perioder under året (helger och semestertider). Vi reserverar oss för att förseningar i leveransen kan uppstå men skulle leveranstiden avvika från den utlovade tiden meddelar vi kunden så fort som möjligt. För närvarande levererar vi endast inom Sverige. Squint ansvarar inte för leveransförseningar och vårdslös hantering orsakade av Posten. Vid transportskador skall kunden omgående anmäla detta till Posten.

Tryck

De beställda produkterna trycks utifrån den information som valts av kunden och som ligger till grund för beställningen. Det är därför viktigt att du som kund vid granskning av text och bilder till din bok säkerställer att rätt information står i beställningen.
Squint garanterar inte en 100% färgåtergivning i de böcker du beställt. Färgåtergivning och ljusskala kan skilja sig från det du ser på skärmen och den riktiga boken.

Kvalitet

Boken trycks på GalerieArt™ Silk, ett högbestruket papper med slät ytfinish. Pappret är FSC-certifierat samt uppfyller kraven för Svanen. Omslaget skyddslamineras med ett reptåligt matt laminat.
Den inbundna bokens omslag kasheras upp på en 3 mm tjock bokpärm och limbinds med PUR-lim.
Den spiralbundna boken binds med en vit spiral.

Retur och reklamation

Returrätt gäller ej på specialtillverkade produkter utan speciell anledning eftersom det rör sig om en produkt som tillverkas utifrån dina egna specifikationer och som du i förväg kan granska och godkänna.
Har du fått en defekt/felaktig produkt anmäls det direkt vid mottagandet till info@squint.se. Dolt fel anmäls inom 3 dagar från mottagandet. En produkt som Squint konstaterat är defekt/felaktig byter vi ut om så önskas eller betalar tillbaka pengarna samt fraktkostnaden.
Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.

Ej uthämtade brev eller paket

För ej uthämtade paket förbehåller vi oss rätten att debitera dig för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift.